Какви жени харесват мъжете?

Какви жени харесват мъжете?

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read

Въпросът за това какви жени харесват мъжете е разискван постоянно. Има множество качества, за които господата гледат, като най-вече това зависи от възрастта и от средата, в която са израснали. 

Съществуват някои черти в дамите, които обаче няма как да останат незабелязани. Тяхното притежание определено хваща окото и тук съвсем не става дума единствено за външни белези.

Какви качества харесват мъжете в жените?

Нека разгледаме някои от основните черти във външния вид и поведението, както и някои ценности, които правят силно впечатление на мъжете и ги карат да харесват една жена:

  • стройна фигура – добре поддържаната фигура със сигурност прави впечатление на господата. Различните мъже харесват жени с различна височина и това е променлива константа, но пък изваяното тяло винаги е на почит;
  • женственост – това е нещо, което се забелязва както в характера, така и в маниерите на всяка дама. Въпреки че последните години много често се срещат така наречените “мъжкарани”, то мъжете несъмнено харесват повече жени, които демонстрират по-женствено поведение;
  • нежност – когато господата в по-зряла възраст търсят своя избраница за сериозни отношения, това е едно от качествата, което прави голямо впечатление. Инстинктивно те търсят майка за своите деца, поради което ако сте по-нежна – ще направят връзката с това;
  • грижовност – въпреки че те са силният пол, мъжете определено харесват жени, които са грижовни към тях и показват своята подкрепа. Това е сигнал за добро отношение, което те биха искали в една сериозна връзка, в която очакват дългосрочни отношения;
  • увереност и стил – увереността и стилът си личат в поведението и привличат отсрещната страна като магнит. Тук дори няма значение полът, тъй като тези качества се оценяват от абсолютно всеки и са от изключителна важност за създаването на всякакъв тип взаимоотношения.

Не забравяйте също, че на почит е и неподправената красота, която няма как да бъде заменена от така модерните в момента хиалурон, мигли и всякакви други процедури, до които дамите масово прибягват. 

Защо естествената красота е толкова важна?

Имайте предвид, че самото присъствие на твърде много изкуствени неща по вас или прекаляването с грима, издава, че вие не сте уверени в себе си. Това е нещо, което господата със сигурност забелязват, дори и на пръв поглед да не дават вид за това. 

Колкото по-добре се чувствате в тялото си, толкова по-малко ще имате нужда от всякакви процедури. Разбира се, в разкрасяването няма нищо лошо и ако то е в умерени количества, това е признак на женственост. Границата е много тънка и ако искате да направите добро впечатление, трябва много да внимавате с нея.

Share this article

About Author

Киро Симеонов

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *